Lobster Seafood Hummer bäst i test!

Vi är stolta och glada att vår Hummer 300 gr MSC fick högsta betyg i Ica Kurirens Hummertest och du kan köpa den i utvalda livsmedelsbutiker.

Se testet här!

Vi är fortsatt stolta leverantörer till Liseberg!

MSC-märkt fisk på menyn har varit mycket uppskattad av konsumenterna på Liserberg och vi är självklart mycket glada att vi kan fortsätta tillhanda hålla de våra produkter. I den här filmen får vi följa hur allting startade 2012. Titta på filmen här!

Liseberg i sommar?!

Lobster levererar miljömärkt fisk och skaldjur till nöjesparken Liseberg. Så har ni vägarna förbi Göteborg och Liseberg, passa på att njuta av t ex MSC-märkt Fish n´Chips eller MSC-märkta ishavsräkor på restaurang Skeppsmagasinet. Nöjesparken Liseberg är den första nöjesparken i världen med MSC-certifierad restaurang.

Kalix Löjrom MSC-märkt!

Nu har det "röda guldet" från Kalix fått klartecken för en MSC-märkning som visar att siklöjefisket i Bottenviken sker med omtanke om havsmiljön.

Lobster i ny kostym!

Vi bryr oss och värnar vår miljö för kommande generationer och har därför tagit fram en egen MCS-certifierad hummer. MSC-märkningen garanterar bl a att hummern är hållbart fiskad ur bestånd som inte riskerar utfiske och med minimal påverkan på miljön.